Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

AGENDA D'ART EL PRAT

08/10/2017
Art en família. Missió 5-Alien Fashion
08-10-2017 11:30 hores
Lloc: Centre d'Art Torre Muntadas

Art en Família, activitats artístiques no identificades per a famílies amb infants entre els 4 i 9 anys al Centre d'Art Torre Muntadas. Un matí de diumenge diferent on jugarem, experimentarem i ens divertirem dins l'art i amb tot el que l'envolta, d'una forma lúdica i oberta. 

Has vist objectes estranys sobrevolant El Prat? Què fan aquí? Qui són? Aquest any en l’Art en Família ens posarem en la pell d'uns extrARTerrestres que viatgen des d'una llunyana galàxia per conèixer la Terra. Aterrarem al Centre d'Art Torre Muntadas, que es convertirà en la base espacial per a les nostres exploracions. Des d'aquesta base, construirem la nostra pròpia guia de viatge a través de set missions en les quals coneixerem als éssers humans que habiten el Prat, i intentarem diversos experiments per comunicar-nos amb ells, entendre els seus costums i explorar el seu hàbitat. Ha arribat l’Art en Família més marcià de totes les galàxies!

Enguany, l'artista Juan Antonio Cerezuela és el conductor d'aquest viatge interestel·lar i a la Biblioteca Antonio Martín es podran veure algunes pistes de les missions alienígenes...Sessió Alien Fashion

Els extrARTerrestres sabem quina és l'última moda al món intergalàctic, però encara no coneixem com vesteixen els terrícoles del Prat. En aquesta sessió, fabricarem unes ulleres màgiques que ens permetran veure el món d'una altra forma i amb altres colors, i dissenyarem robes inspirades en com vesteixen els humans, amb el nostre particular toc extrARTerrestre. Uneix-te a la Alien Fashion!

Inscripció a https://goo.gl/HBtwQM, enviant o trucant al 93.478.22.37 de 16.30h a 20.30h

 

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -