Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

PRESENTACIÓ

 

Presentació

Què és /UNZIP Arts Visuals al Prat?

/UNZIP és el dispositiu que desenvolupa el programa d’arts visuals de l’Ajuntament del Prat de Llobregat amb l'objectiu de promoure i facilitar la pràctica artística a la ciutat des de dos eixos prioritaris d’actuació: el suport a la creació i la mediació.

El conformen el conjunt d'agents municipals que desenvolupen aquest tipus de propostes a la ciutat: el Centre d’Art Torre Muntadas, el Centre Cívic Jardins de la Pau, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, La Capsa, la Biblioteca Antonio Martín, i el Lloro, serveis de Joventut.

Aquests equipaments són diferents nodes d'una xarxa, que s'interrelacionen entre si, desenvolupant projectes propis i conjunts de forma coordinada.

/UNZIP Torre Muntadas

Punt de referència de l'art i la creació visual a la ciutat


Assessorament i formació a la creació local, mediació amb diferents col∙lectius relacionats amb les pràctiques artístiques, programació de la Sala d'Art Josep Bages i suport en el desenvolupament de qualsevol projecte artístic de la ciutat.

/UNZIP Jardins de la Pau
[Vés-hi]
Fotografia i imatge digital


Des d'/UNZIP Jardins de la Pau es promou la fotografia des de la seva vessant cultural, amb la formació en fotografia i imatge digital, i/o artística, amb el suport a la creació fotogràfica emergent de la ciutat. Les seves activitats estan pensades per a potenciar la relació i la implicació tant dels ciutadans com de les entitats i com a eina per crear xarxes relacionals, consolidar i reforçar la connexió amb el territori i de proximitat i de difusió amb la seva programació anual d’exposicions.

/UNZIP Ribera Baixa
[Vés-hi]

Des d’/UNZIP Ribera Baixa s’enfoquen les arts visuals des d'una perspectiva àmplia, amb una línea de cursos enfocats a pràctiques creatives relacionades amb l'aprenentatge, elaboració i disseny d'objectes, així com establir una relació amb el territori i la comunitat que l'habita a través de la beca d'art al barri
.
/UNZIP Biblioteca Antonio Martín
[Vés-hi]
Modulacions. Espai d'art per a joves i adolescents


Des de Modulacions es treballa amb noies i nois entre 14 i 22 anys. Es tracta de propostes de forma individual o col∙lectiva, des d'una iniciativa pròpia o vinculada a l'activitat d'una entitat educativa o social de la ciutat (institut, lleure, etc.). Es tracta d’un espai d’art a la biblioteca que pretén fugir de la idea d’espai expositiu convencional i es proposa com un espai d’aproximació entre els interessos de la gent més jove i les pràctiques artístiques des d’una vessant absolutament experimental.

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -