Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Tertúlies 2015

 

Tertúlies

Les tertúlies entre fans de l'art que organitzem /UNZIP Torre Muntadas és un espai obert a les persones que vivim l'art com a part important a la nostra vida de maneres molt diverses.


Com funcionen
les tertúlies


No es tracta de ser més o menys professionals, ni de tenir una trajectòria més o menys consolidada, ni tan sols de tenir la seguretat de saber si anem pel bon camí. Precisament aquest és un espai per compartir dubtes, interessos, idees i discutir, amb passió si cal però amb respecte, la manera que tenim de viure l'art i com aquesta la sentim representada en els espais artístics actuals.

En aquestes tertúlies no considerarem cap veu més autoritzada que cap altra ni es limitaran els temes de conversa. Tothom podrà dir el que pensa i parlar del que vulgui sempre i quan sigui amb respecte per les persones i el propi desenvolupament de les converses.

Què cal fer per participar-hi?

A les tertúlies:

Tan sols heu d'assistir el dia indicat al calendari i venir amb ganes d'expressar la vostra manera de veure les coses, amb tanta passió com vulgueu i amb respecte per l'opinió de les altres persones.

Presentant i exposant:

A cada tertúlia dos artistes del Prat presentaran el seu treball i/o la seva manera de viure l'art per mitjà de les seves obres, imatges projectades, etc. Una obra de cadascun d'ells quedarà exposada als espais destinats al projecte durant el període entre una tertúlia i la següent.

Els llibres de l'art: bibliòpsia

Aquest any convidarem a iniciar les tertúlies a partir de posar en relació l'experiència i els interessos dels i les artistes convidades amb els llibres del nostre espai de documentació*

Cada artista convidat/da farà una tria de tres llibres (a això li direm bibliòpsia) que es relacionin amb el seu treball artístic.

D'aquesta manera els llibres seran l'excusa per parlar d'art, i alhora la tertúlia serà l'excusa per anar coneixent a poc a poc, bibliòpsia a bibliòpsia, el contingut d'aquest fons bibliogràfic i documental que està a disposició pública de consulta a Torre Muntadas.

Calendari de
tertúlies 2015

Dijous 19 de març, a les 19 h
Artistes convidats/des:
Mariano Ríos
fullzine
Elisa García
fullzine
[Vés-hi]

Dijous 21 de maig, a les 19 h

Artistes convidats/des:
Aurora Periane
fullzine
Abel del Castillo
fullzine
[Vés-hi]

Dijous 2 de juliol, a les 19 h
Artistes convidats/des:
Juan David Cermeron
fullzine
Albert Rodríguez
fullzine
[Vés-hi]

Dijous 5 de novembre, a les 19 h
Artistes convidats/des:
Encarna Boada
fullzine
Laia Ruz
fullzine
[Vés-hi]

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -