Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Per a Escoles

 

Activitats per a escoles

Des d’/UNZIP Arts Visuals al Prat proposem un projecte educatiu adreçat a grups escolars de centres de primària i de secundària que té com a finalitat oferir una experiència d'aprenentatge crític complementària a la tasca educativa d'aquests centres.

Aquestes activitats estan emmarcades dins les accions de mediació d'/UNZIP que pretenen posar en relació la pràctica artística contemporània amb les diverses realitats socials de la ciutat des de perspectives pedagògiques construccionistes.
No estan pensades per explicar les exposicions de la Sala d'Art Josep Bages sinó que plantegen un espai de descoberta, de crítica, de sospita, d'imaginació, d'ironia i de producció de relats múltiples que ens ajudin a (re)pensar el món en què vivim i a (re)construir la relació amb l'art contemporani.

[Vés-hi]

Per als grups de fins a quart de primària L'estranya història de la senyora Muntadas estimula a les nenes i els nens a pensar en un possible centre d'art al Prat, a partir de la ficció i el joc.

[Vés-hi]

Per als grups de cinquè de primària fins a batxillerat, l'activitat Com [ad]mirar un Picasso amb els ulls tancats planteja una experiència lúdica i d'estranyament de la mirada en la qual la participació en una simulació d'un concurs de televisió esdevé un espai de descoberta i reflexió sobre el món de l’art contemporani.

[Vés-hi]


 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -