Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Históric - Multisales 2

 

Multisales 1

SALA D'ART JOSEP BAGES >
Exposició actual

MULTISALES D'ART (2)
Del 19 d'abril al 2 de juny de 2013
(inauguració divendres 19 d'abril a les 20 h)

Sota el títol genèric MULTISALES D'ART es presentaran a la Sala d'Art Josep Bages, al llarg dels primers mesos de l'any, sis petites exposicions sorgides de la convocatòria /UNZIP 2013.
Les exposicions s'agrupen en dues parts, amb 3 propostes a cadascuna d’elles, que ocupen les tres sales en que està dividit l'espai expositiu del Centre d'Art Torre Muntadas. El títol del cicle fa una clara referència a la forma en què presentem les tres exposicions i en la forma que pretenem que siguin visitades, fent una analogia amb els cinemes multisala.
Aquesta és la segona entrega d'aquest cicle que podrem veure del 19 d’abril al 2 de juny amb les tres propostes expositives següents:


Sala 1:
Guim Camps i Eulàlia Rovira
Escultures i focs olímpics sobre una taula

Sinòpsis: Una proposta crítica que reflexiona sobre el valor de l'art i les polítiques culturals des d'una mirada irònica cap a un moment molt concret de la nostra història recent: la Barcelona dels Jocs Olímpics. i la invasió d'escultures monumentals d'artistes cotitzats que poblaren la capital catalana en paral·lel al procés de transformació que va patir la ciutat.

Full de sala [728 Kb]


Sala 2:
Raquel Friera
Space of possibles V.O.D (Versió Original Documentada)

Sinòpsis: Com transportar les veus de dones turques, les seves denúncies, les seves confessions, de l'espai urbà a un espai artístic? Com es pot mantenir la força auditiva i política d'una instal·lació artística, traslladant-la d'una plaça pública turca a una sala d'exposicions catalana? Aquestes preguntes són el nucli de la proposta de Raquel Friera, que recupera la instal·lació que va realitzar a la plaça Besiktas d'Istanbul on els vianants sentien, sorpresos, interpel·lats per uns altaveus amagats als arbres, les veus de diverses dones turques que reclamaven el seu lloc a l'esfera pública. Aquestes veus ressonaran ara amb una altra força al Prat del Llobregat, per mitjà d'un joc de (re)presentacions on les protagonistes són, finalment, un grup de dones de la nostra ciutat.


Full de sala [536 Kb]


Sala 3:
David Martos Cabezas
Recerca de l'insaciable

Sinòpsis:
Un inquietant vídeo d'aquest jove artista pratenc que ens mostra l'exploració, per part d'ell mateix i una amiga, d'una casa abandonada a Malta. Un pla-seqüència subjectiu que ens situa en un estrany videojoc en que no tenim possibilitat d'interacció. Una acció que no mostra un objectiu massa clar, una finalitat més enllà del mateix plaer de passejar i observar. El flâneur, el passejant, dins un espai en desús.

Full de sala [592 Kb]

Inauguració Multisales d'Art 2, 19 d'abril de 2013
 DESCOMPRESSIONS
GUIM CAMPS I EULÀLIA ROVIRA
RAQUEL FRIERA
DAVID MARTOS CABEZAS
ALBA PUIG
EVA DEZA
 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -