Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Activitats per a escoles

 

Activitats per a escoles al Centre d'Art Torre Muntadas


Inici

Des del dispositiu /UNZIP Arts Visuals al Prat proposem, com cada any, un nou projecte educatiu dirigit a grups de centres d'ensenyament del Prat de Llobregat que té com a finalitat oferir una experiència d'aprenentatge crític complementària a la tasca de les escoles i instituts.

Aquestes activitats estan emmarcades dins les accions de mediació d'/UNZIP que pretenen posar en relació la pràctica artística contemporània amb les diverses realitats socials de la ciutat des de perspectives pedagògiques construccionistes. D'aquesta manera les activitats que proposem a les escoles no estan pensades per explicar les exposicions ni els projectes que desenvolupem a /UNZIP sinó que plantegen un espai de descoberta, de crítica, de sospita, d'imaginació, d'ironia i producció de relats múltiples que ens ajuden a (re)pensar el món en el que vivim i a (re)construir la relació amb l'art contemporani.

Al llarg d'aquest curs es realitzaran dues activitats que s'articularan a partir de visites al centre.
Per als grups de fins a quart de primària L’estranya història de la senyora Muntadas que a partir de la ficció i el joc provoca a les nenes i els nens a pensar en un possible centre d'art al Prat.
I per a grups de cinquè de primària fins a batxillerat, l'activitat Com [ad]mirar un Picasso amb els ulls tancats planteja una experiència lúdica i d'estranyament de la mirada en la que la participació en una simulació de concurs de TV esdevé un espai de descoberta i reflexió sobre el món de l’art contemporani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -