Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Històric Multisales 1

 

Multisales 1

SALA D'ART JOSEP BAGES >
Exposició actual

MULTISALES D'ART (1)
Del 15 de febrer al 29 de març de 2013
(inauguració divendres 15 de febrer a les 20 h)

Sota el títol genèric MULTISALES D'ART es presentaran a la Sala d'Art Josep Bages, al llarg dels primers mesos de l'any, sis petites exposicions sorgides de la convocatòria /UNZIP 2013
Les exposicions s'agruparan en dues parts en que tres exposicions ocuparan les tres sales en que està dividit l'espai expositiu del Centre d'Art Torre Muntadas. El títol del cicle fa una clara referència a la forma en que presentem les tres exposicions i en la forma que pretenem que siguin visitades, fent una analogia amb els cinemes multi-sala.
En la primera entrega d'aquest cicle podrem veure, del 15 de febrer al 29 de març les tres propostes expositives següents:


Sala 1:
jaume.tv
Mystery Guest. Passatger sense vol

Sinòpsis: Una exposició que recull, mitjançant fotografies, un vídeo i objectes, el registre d'una acció en la que jaume.tv pren com a referència a la figura del mystery guest, un ofici que consisteix en
avaluar la qualitat d'un servei des de l'anonimat. En aquesta acció l'artista realitza un trajecte des del seu domicili a Barcelona fins l'Aeroport.

Full de sala


Sala 2:
David Mutiloa
EXPO

Sinòpsis: Una instal·lació que planteja relacions polítiques, econòmiques i socials de la cultura a partir del paper del disseny i l’arquitectura. Un mirada cap a un esdeveniment històric de repercussió internacional com fou l’exposició universal de Montreal l'any 1967 (Expo67) des de tres posicions que es creuen: les filmacions en super8 d'una família visitant de l’Expo, una peça que ens evoca un moment de la efervescència del disseny del darrer tram del segle XX, i la projecció calidoscòpica de diapositives d'alguns dels pavellons de l’Expo67.


Full de sala


Sala 3:
Vanessa Junqué
Personal Assustant

Sinòpsis: Una administrativa que treballa en unes oficines situades en un luxós edifici és la protagonista d'un seguit d'esquetxos on l'absurd, la ironia i una velada crítica social conformen aquest treball. Un format entre el vídeo-art i un programa televisiu.


Full de sala

 
Senyal Amplificat. Pep Dardanyà i Jose Antonio Delgado, 9 de març de 2013


Inauguració, 15 de febrer de 2013

 

DESCOMPRESSIONS
JOSE ANTONIO DELGADO
PEP DARDANYÀ
JAUME.TV. Mystery Guest
DAVID MUTILOA
VANESSA JUNQUÉ
PEP DARDANYÀ
JOSE ANTONIO DELGADO

 

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -