Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Què és Descompressions?

Què és?

| Portada | Documental | Articles | En diferit | Publicacions | Què és? |

/UNZIP es defineix com a dispositiu de suport i mediació de les arts visuals al Prat de Llobregat. Una de les tasques principals d'un dispositiu d'aquesta índole és el de generar i compartir coneixement, promoure la reflexió crítica i difondre els projectes que impulsa entenent que la sala d'exposicions no és el final del trajecte de les propostes sinó, tot el contrari, un disparador, un multiplicador.

Descompressions és doncs una publicació on-line on podreu trobar-hi una àmplia diversitat de continguts relacionats amb l'activitat /UNZIP Arts Visuals al Prat, sempre amb l'objectiu d'intentar expandir cada una de les propostes. Hi trobareu textos, vídeos, publicacions i links a blocs o webs específics que conformen un arxiu editorial, quelcom que pretén iniciar una tasca crítica de divulgació de l'activitat que promou aquest dispositiu.Edita:
Ajuntament del Prat de Llobregat


Direcció tècnica:
Departament de Cultura

Coordinació i continguts:
Associació d'Amics de l'Art del PratAquestes icones us assenyalen quin tipus de contingut hi ha en cada Descompressió:

 AUDIO    FOTOGRAFIA    .PDF    TEXT    VÍDEOL'Autoria dels textos i les imatges s'indiquen a les pàgines corresponents:


 

Creative Commons, Reconeixement - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa):
En qualsevol explotació de l'obra autoritzada per la llicència caldrà reconèixer l'autoria. No es permet un ús comercial de l'obra original ni de les possibles obres derivades, la distribució de les quals s'ha de fer amb una llicència igual a la que regula l'obra original.

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -