Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Tertúlies 2014

 

Tertúlies

Les tertúlies entre fans de l'art que organitzem /UNZIP Arts Visuals al Prat al Centre d'Art Torre Muntadas és un espai obert a les persones que vivim l'art com a part important a la nostra vida de maneres molt diverses.

No es tracta de ser més o menys professionals, ni de tenir una trajectòria més o menys consolidada, ni tan sols de tenir la seguretat de saber si anem pel bon camí. Precisament aquest és un espai per compartir dubtes, interessos, idees i discutir, amb passió si cal però amb respecte, la manera que tenim de viure l'art i com aquesta la sentim representada en els espais artístics actuals.

En aquestes tertúlies no considerarem cap veu més autoritzada que cap altra ni es limitaran els temes de conversa. Tothom podrà dir el que pensa i parlar del que vulgui. Malgrat això, en aquesta primera edició de les Tertúlies entre fans de l'art pretenem centrar el debat sobre la pintura com a pràctica artística avui en dia.

Què cal fer per participar-hi

A les tertúlies:

Tan sols heu d’assistir el dia indicat al calendari i venir amb ganes d’expressar la vostra manera de veure les coses, amb tanta passió com vulgueu i amb respecte per l’opinió de les altres persones.

Presentant i exposant:

A cada tertúlia dos artistes del Prat presentaran el seu treball i/o la seva manera de viure l’art per mitjà de les seves obres, imatges projectades, etc. Una obra de cadascun d’ells quedarà exposada als espais destinats al projecte durant el període entre una tertúlia i la següent.

Des d’/UNZIP tan sols seleccionem a les dues primeres persones a presentar el seu treball, però a partir d’aquí són aquestes que conviden a les següents, i així, successivament, en una cadena d’invitacions controlada només per les persones que són convidades a presentar.

Calendari de tertúlies 2014
al Centre d'Art Torre Muntadas
Dijous 6 de febrer a les 19:30 h*

La Suite Panda (Aldara Mataran i Alex Martín)
[Descarrega't el seu fullzine]


Josep Lluís Martínez Grados
[Descarrega't el seu fullzine]

*Aquesta primera sessió s'iniciarà amb la projecció del vídeo de Jose Garcia i Vanessa Junqué, realitzat a partir de les tertúlies de l'any passat

DESCOMPRESSIONS
PINTAR DES DEL DESIG: SEDUCCIÓ I SATISFACCIÓ

Microespai expositiu al Centre d'Art Torre Muntadas

Aparador ferreteria
 El Primer Clau
(C/ Jaume Casanovas, 137. El Prat de Llobregat)

Cafeteria 
Le Tigré Cakes

(Passatge Rector Marti i Pinyol, 3. 
El Prat de Llobregat)
Dijous 13 de març a les 19:30 h

Yopo
(Abel Herrero Fernández)
[Descarrega't el seu fullzine]

Gamar
(Josep Lluís Martínez Grados)
[Descarrega't el seu fullzine]


Dijous 15 de maig a les 19:30 h

A. Jaenes
[Descarrega't el seu fullzine]

José Luis Fernández Parralo
[Descarrega't el seu fullzine]


Dijous
5 de juny a les 19:30 h

Victoria Arambudo
[Descarrega't el seu fullzine]

Napoleón Segura
[Descarrega't el seu fullzine] 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -