Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

MEDIACIÓ

 

Projecte de mediacióCompartim altres formes d'intimitat, art i ciutat!

L’experiència [Qué Bonito Amor] proposa un punt de trobada entre diferents agents vinculats a les arts visuals: artistes, professionals de l’àmbit cultural, persones interessades en l’art i ciutadania en general, per compartir idees i projectes, interessos i afinitats artístiques, iniciatives culturals i dubtes existencials; així com un espai per discutir línies d’actuació i mediació relacionades amb les diverses pràctiques artístiques i culturals.

El que passi en el marc d’aquestes cites serà determinant en la conformació del programa d’arts visuals i en els afers culturals de la ciutat. Volem convertir les diferents intensitats i sensibilitats en propostes concretes.


[Qué Bonito Amor]
Projecte de mediació d'/Unzip Arts Visuals

[Qué Bonito Amor] vol connectar persones desconegudes i conegudes-no-tan-conegudes que tinguin interès en l’art i processos creatius, amb l’objectiu de fer una xarxa afectiva que doni suport a la creació.

Organitzem cites a cegues en espais íntims de trobada per repensar el programa d’arts visuals de la ciutat i obrir noves línies de suport a la creació amb l’objectiu de fer crèixer i articular el teixit artístic i creatiu del territori.

#qba #quebonitoamor #qblovers

És l’amor transformació? Quines altres formes d’amor practiqueu? Pot ser una conversa una performance? I una pràctica artística? Pot ser l’art una forma diferent d’amor?

Com funcionen les cites a cegues

Un dia, a una hora i lloc convinguts, us citem per viure una experiència performàtica en la que trobar complicitats amb altres persones. L'equip d'/Unzip us acompanyem abans i després de la trobada, que pot tenir una durada màxima d’una hora. Mentrestant, deixem que en aquest espai de temps s’obrin totes les possibiliatats, sense intervenció per part nostra, però amb l’ajuda d’alguns elements sorpresa!

Encontres directes amb idees, persones i energies diverses. Porta els teus dubtes, somnis i inquietuds i comparteix-les amb altres. Desplegareu sabers, recursos i visions per tornar a casa re-enamorats de vosaltres mateixos, dels altres i els llocs que habitem.

Si sou curiosos i voleu participar en les cites a cegues, escriviu-nos perquè puguem formar parelles o petits grups i digueu-nos quin dia i a quina hora us voldríeu citar: unzip@elprat.cat

Gràfica: Lara Martínez/ Playlist: Gabri Guerrero i participants de la festa de presentació Qué bonito amor / Materials de dinamització: Unzip, amb la col·laboració de Camila Guajardo.

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -