Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Serveis

 

Serveis

Serveis

Assessoraments


Si esteu interessats/des en sol·licitar una sessió d’assessorament, envieu un correu electrònic explicant breument el motiu a unzip@elprat.cat o bé truqueu al 93 478 22 37.
A Torre Muntadas oferim un servei d' assessorament adreçat a persones i col∙lectius de la ciutat que tenen interès en realitzar algun projecte o activitat relacionada amb la creació visual (arts visuals, imatge, disseny, artesania, escenografia, audiovisual, etc.) suport en la producció i difusió de projectes, trobar col∙laboradors, redactar projectes i dossiers d'obra, presentació a convocatòries, accedir a recursos públics, formació artística, etc.


Espai de documentació


Al hall de Torre Muntadas podeu accedir al nou espai de consulta del fons bibliogràfic i d’arxiu (dossiers, revistes, multimèdia, etc) per tota la ciutadania. Es pot consultar en horari d’obertura de l’equipament.


Cessió d'espais


Als centres cívics i La Capsa es poden cedir espais pel desenvolupament de projectes artístics, d’acord amb el protocol de funcionament de cessió d’espais dels centres culturals.


Recursos audiovisuals

Des d’/UNZIP Torre Muntadas gestionem la cessió d'equips i espais destinats disponibles per a la realització de propostes audiovisuals. Per sol∙licitar recursos cal escriure un correu electrònic a unzip@elprat.cat


Laboratori Fotogràfic

/UNZIP Jardins de la Pau ofereix la possibilitat de cessió d’un laboratori de fotografia en blanc i negre.

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -