Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Convocatòria 2017

Convocatòria d'arts visuals /UNZIP 2016

La Convocatòria d’Arts Visuals s’impulsa des d’/UNZIP Arts Visuals des de fa ja 5 anys, donant suport a projectes realitzats a la nostra ciutat.

Els projectes seleccionats en la Convocatòria d'Arts Visuals /UNZIP 2017, es duen a terme al llarg de l'any vinculats al procés d'acompanyament que es proposa des d'/UNZIP Arts Visuals al Prat, i que pot ser de diferents tipologies:

Acompanyament des dels mateixos centres impulsors: persones de l'equip del centre en qüestió que impulsa el projecte.

Acompanyament professional: professionals del sector acompanyen el projecte a manera de tutorització especialitzada.

Acompanyament tècnic: professionals tècnics de l'Ajuntament del Prat de Llobregat que des dels seus llocs de responsabilitat, acompanyen, aconsellen i faciliten aspectes dels projectes. Aquests tècnics es busquen en relació a la seva pràctica, i com aquesta pot incidir des de la semblança en el desenvolupament del projecte.

Acompanyament en formació: artistes visuals que s'acosten al projecte i l'acompanyen des d'una vessant més formadora, de manera que aquesta experiència pugui enriquir la seva pròpia pràctica artística.

Consulta la resolució: [380 Kb]
Bases Convocatòria /UNZIP Arts Visuals 2017: [2,6 Mb]

Els seleccionats són:

1. FOTOGRAFIA I SOCIETAT
(c.c. Jardins de la Pau)

Projecte guanyador:

La ficció laboral. L’amiant al Prat de Daniel Gasol

Amb l’acompanyament de: Sandra Navascuez (/UNZIP Jardins de la Pau), Laura Quinto Aires (artista visual i periodista) i Viçens Tirado (Tècnic de promoció econòmica, comerç i ocupació de l’Ajuntament del Prat de Llobregat).


2. ART AL BARRI
(c.c. Sant Jordi-Ribera Baixa)

Projecte guanyador:

Ràdio-teteria Sant Jordi-Ribera Baixa, un farcell d’economies silvestres d’Aviv Kruglanski i Anna Coromina.

Amb l’acompanyament de: Marta López (/UNZIP Ribera Baixa) i Isaac Patón (artista escènic).


3. PROJECTE EXPOSICIÓ-ARTISTES LOCALS
(c.a. Torre Muntadas)

Projecte guanyador:

02minutos, 231 pasos de Fito Valero

Amb l’acompanyament de: José Antonio Delgado, Esther Merchán i Mercè Ubalde (/UNZIP Torre Muntadas), Pilar Cruz (historiadora de l’art, comissària i gestora cultural) i José Luis Parralo (artista visual en formació).


4. PROJECTE DESLOCALITZAT
(c.a. Torre Muntadas)

Projecte guanyador:

Ni tan bellas... de Stella Rubio

Amb l’acompanyament de: José Antonio Delgado, Esther Merchán i Mercè Ubalde (/UNZIP Torre Muntadas), Fito Conesa (artista visual i director del projecte 1418), Julia Cáceres (artista visual en formació), Élida Roca (Tècnica de Participació, convivència i civisme de l’Ajuntament del Prat de Llobregat)


5. PROJECTE D'ART I EDUCACIÓ
(Escola d'Arts del Prat)

Projecte guanyador:

Un futbol sense porteries de
Mercedes Mangrané i Míriam C. Cabeza.

Amb l’acompanyament de: Laia Campañà i Olga Merchán (Escola d’Arts del Prat), Joan Rius (Tècnic d'esports de l’Ajuntament del Prat de Llobregat).

 


En el seguiment dels projectes, també hi ha estipulades tres sessions de caràcter global en les que totes les persones implicades en la Convocatòria d’Arts Visuals /UNZIP 2017 es troben per compartir, per una banda, l’estat dels projectes, i per altra, per facilitar espais de treball conjunt. Aquestes sessions són organitzades amb diferents professionals dels equipaments /UNZIP juntament amb un equip de dinamització format per Patricia García, Joan Ibern i Adrián Fernández.

A continuació, podeu consultar la informació de retorn de la primera sessió d’acompanyament global, realitzada el passat 20 de maig de 2017.Descarrega't la devolució de les tres Trobades
d'Intercanvi Global de Projectes:

1ª trobada: [2,5 Mb]
2ª trobada: [3,7 Mb]
3ª trobada: [1 Mb]
 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -