Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Articles 10

 

Article 10
EXPOSICIÓ-ACCIÓ > PROJECTES > Deslocalitzats

ACOMPANYANT A... A L'EST I A L'OEST
Marta Garcia ArnauLa Marta Garcia Arnau (juntament amb Núria Oreja, Jose Antonio Maté i Elena Asensio), ha format part del procés d’acompanyament del projecte de la Caterina Almirall i el Daniel Moreno que va ser seleccionat en la modalitat de Deslocalitzat en la convocatòria d’arts visuals /UNZIP 2015.
La finalitat d'aquest grup d'acompanyament és la de facilitar la realització del projecte i establir un espai de relació crítica amb el context per mitjà de les persones vinculades al propi grup.
Finalment demanem a les persones que participen d’aquest procés que realitzin una devolució per compartir. Una mirada clarament subjectiva cap al projecte.

------

“El projecte “A l’Est i a l’Oest” ha modelat l’experiència artística fins convertir-la en vivència. La Caterina i el Daniel han anat més enllà. I anar més enllà és el que em va motivar a crear un poema fora del paper. Aquest poema està format per lletres i versos, però també per imatges. És un collage de fotografies que pertanyen a diferents èpoques i llocs. Fotografies que s’han trobat en aquest espai-temps creant nous escenaris i nous significats.”"Cent Mons" s'ha projectat a la Tertúlia d'art de La Saleta a Torre Muntadas [Vés-hi]

------ 

Marta Garcia Arnau (El Prat de Llobregat, 1988). Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la universitat Carlos III de Madrid. Ha realitzat diversos cursos d'edició, guió i animació de vídeo. Amant de la fotografia i el vídeo, entén l'audiovisual com la millor eina per a expressar la seva inquietud artística. Ha dirigit diversos videoclips (Sueños de princesa, Supersonica) i curtmetratges (Cuestión de 6, tributo), així com una campanya de conscienciació contra la violència masclista per al SIAD.

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -