Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Projecte Lab amb Sílvia Martos

 

Projecte LAB amb Sílvia Martos

Projectes LAB
PROJECTE LAB amb SÍLVIA MARTOS

Inauguració: dijous 4 de maig, 19.30 h
Del 4 de maig al 4 de juny 2017
Sala d'Art Josep Bages. Centre d’Art Torre MuntadasProposta expositiva-participativa de l’artista Sílvia Martos que es desenvoluparà al Centre d'Art Torre Muntadas durant els mesos d’abril a juny. Aquest projecte s’emmarca en el programa Projectes LAB d’\UNZIP.

Sílvia Martos convida a un exercici personal i col·lectiu que s’activa a través de l’entrega de peces de roba a l'artista de diferents participants. A partir d'aquestes peces, que connecten amb les diferents històries singulars de cada participant, l'artista elaborarà un mapa de memòries, que es faran visibles a través de trobades amb els participants, d'accions col·lectives i d'un tapís que anirà ordint al un teler, situat a la mateixa sala d’exposició.


Projectes LAB impulsa i recolza processos creatius i d’aprenentatge, amb un ampli marge per a l’experimentació. El treball de Sílvia Martos s’inicia amb la voluntat de generar un imaginari crític capaç d’incidir, a través del diàleg, en la nostra forma de viure i amb l’interés d’explorar diferents formes de relació amb el context.

Inauguració, 4 de maig 2017

Cloenda "Fer tramadera" | Performance - Desmuntar la trama, 3 de juny 2017

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -