Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Funcionament

 

Assemblea Oberta
[ INICI ] [ CÓM FUNCIONA ] [ FES UNA PROPOSTA! ] [ +PROPOSTES ]

Guía de participació

Perquè una assemblea oberta?

Pensem que és molt important establir espais de participació directa en aquells aspectes que ens afecten a tots i a totes.
Li diem assemblea perquè volem que allò que es decideixi col·lectivament dins aquesta trobada sigui vinculant i s'incorpori al pla de gestió de les arts visuals que es definirà en les següents setmanes i conforma el programa d'actuació de l'ajuntament en aquesta matèria.

Qui hi pot participar?
I poden participar totes les persones vinculades al Prat del Llobregat (que hi visquin, hi treballin o hi realitzin alguna activitat artística).
És requisit indispensable per participar en l'assemblea registrar-se prèviament, haver llegit aquesta guia de participació i acceptar-ne el funcionament. (més informació i registre per l’assemblea: lluc.unzip@gmail.com)


Què es pot proposar?

Es pot proposar qualsevol cosa que es desitgi: millores en el funcionament, noves línies de treball, enfocaments genèrics del programa, el que "trobem a faltar", el que "no s'entén", el que "es fa malament".
És molt important expressar les propostes de la forma més clara i concreta possible.
Les propostes s'han de fer des de la voluntat de millorar la tasca que s'està fent en matèria d'arts visuals i en aquest sentit creiem que és important informar-se prèviament de quines són les actuacions actuals ja sigui per mitjà de la web o sol·licitant una entrevista amb els responsables del programa.


Com presentar propostes?

Es poden presentar propostes a partir del formulari a www.unzip.elprat.cat o omplint el formulari en paper que podreu trobar al Centre d’Art Torre Muntadas (c. Jaume Casanovas 80. De dimarts a divendres de 16:30 a 20:30 i caps de setmana i festius d’11 a 14h)
A l'assemblea tan sols es presentaran, i es posaran a debat i votació, aquelles propostes que s'hagin presentat amb un mínim de 24 hores d'antelació de l'assemblea.

Com funciona?
L'assemblea té tres parts: una informativa, una de presentació de propostes i la darrera de votació.
1. Informativa: Els responsables dels projectes municipals expliquen breument (recalquem: breument) els plantejaments de les propostes que es preparen per al següent pla de gestió. Aquesta part es tanca amb una roda de precs i preguntes.
2. Presentació de propostes: Es presenten les propostes de millora per part de les persones que les han realitzat. Després de cada proposta hi ha un breu temps de preguntes i debat.
3. Votació: cada assistent rebrà un full de valoració en que expressarà, al seu parer, el caràcter prioritari de cada proposta.

Com farem vinculant l'assemblea?

La voluntat de l'equip de professionals d'/UNZIP és inequívoca en aquest sentit. Totes les propostes presentades a l'assemblea han de ser incorporades a la tasca que es realitzi en un futur. Però aquesta voluntat no vol ser ni ingènua ni tramposa, i és evident que la decisió final recau en els responsables polítics i administratius de l'Ajuntament. Per tant que les decisions d'aquesta assemblea siguin més o menys respectades dependrà en bona mesura de la representativitat de l'assemblea i del seu bon funcionament. I això depèn de tots i totes nosaltres. L'oportunitat és oberta.

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -