Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

#sucret2015-Inici

 

#SUCRET 2015. La ciutat com a escenari

TALLER 1 / TALLER 2 / TALLER 3 / A L'EST I A L'OEST / SUCRETRÀDIODel 9 al 29 de novembre
Organitzen: /UNZIP Arts Visuals al Prat, Joves.Prat i La Capsa

Tres tallers, un viatge i un programa de ràdio amb Emisiones Cacatúa; Yolanda Domínguez; Santiago Cirugeda; i Caterina Almirall i
Daniel Moreno


I si ens mirem El Prat com si fos un gran espai cultural? En molts projectes artístics això és un fet, o un punt de partida, en el que la ciutat esdevé suport, laboratori o espai d’acció artística.

Parlem evidentment de pràctiques relacionades amb el que entenem com a art urbà però també les arts de carrer, els projectes col·laboratius i participatius, les performances, les intervencions site-specific, el documentalisme, les rutes i derives, etc.

Malgrat que des de fa dècades aquestes pràctiques estan completament incorporades en el que entenem com a art, són molts encara els conflictes, mites i confusions que les envolten. Però també és cert que aquesta dimensió més pública de l’art confereix a aquestes pràctiques altres espais de relació on allò social i polític adquireix sovint una rellevància més significativa.

Com cada any, les jornades #Sucret ens conviden a aprofundir en aquests aspectes de la pràctica artística des de diversos tallers, presentacions o xerrades. Comptarem amb la col·laboració de diverses persones convidades especialment per a aquesta ocasió donades la seva experiència o els seus coneixements en aquestes matèries.

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -