Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Convofest 2019

 

Convofest 2019

CONVOFEST
Presentació de la Convocatòria /UNZIP 2019 al Prat

Del 28 de novembre al 12 de desembre de 2019 arriba al Prat el ConvoFest, presentació dels projectes de la Convocatòria d'Arts Visuals /UNZIP 2019 (a diferents ubicacions als centres del Programa d'Arts Visuals).

Un circuit d'activitats, presentacions, exposicions i performances que aterra i voleteja a la ciutat per celebrar que les cinc modalitats de la convocatòria (Fotografia i Societat, Art al Barri, Projecte Exposició, Projecte Deslocalitzat i Projecte d'Art i Educació), han niat al nostre entorn i establert espais de convivència i col·laboració amb les persones que l'habiten.

Enguany els projectes es transformen en aus que aterren i s'adapten a un nou entorn natural, el Prat, entrant en contacte amb especies d’ocells autòctons (persones i agents del context, entitats i iniciatives, centres i espais), cogenerant així l'hàbitat de cadascuna de les propostes i revelant un ecosistema cultural híbrid i mutant, provocat per les relacions que el conjunt dels projectes i la ciutat han construït conjuntament.

Per això, el ConvoFest és una doble invitació a recórrer aquest nou ecosistema de projectes disseminats pel territori: com ornitòlogues que observen el conjunt de les propostes i gaudeixen alhora de planejar i aterrar sobre l'hàbitat de cada projecte; i com ocells, establint contacte amb les especies de la convocatòria.

Trobareu un punt d’informació general (mapa, calendari d’accions i informació dels projectes) als quatre centres que formen part del programa d’arts visuals i del ConvoFest: C.C. Jardins de la Pau, C.C. Sant Jordi - Ribera Baixa, Escola d’Arts del Prat i /UNZIP Torre Muntadas.

A més a més, apunta’t a les cites a cegues organitzades per grups, per visitar les presentacions i activitats. + info unzip@elprat.cat / 934 78 22 37
Calendari ConvoFest

ART AL BARRI

Dijous 28 de novembre a les 18 h

Berenar – presentació del projecte “Mi casa es tu casa”, del col·lectiu Pigmentamos (Laila González i Carolina Lopera).

LLOC: Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa,
c/ Dolores Ibárruri, 45

FOTOGRAFIA I SOCIETAT

Divendres 29 de novembre a les 19 h

Inauguració - presentació del projecte “Bandera Verde”, del col·lectiu Ruta de autor (Aymara Arreaza i Lorena Bou).

LLOC: Centre Cívic Jardins de la Pau,
Jardins de la Pau, s/n

PROJECTE DESLOCALITZAT

Dissabte 30 de novembre de 12 a 14 h

Vermut - presentació del projecte “Auspicis”, del col·lectiu Estampa (Roc Albalat, Pau Artigas, Marc Padró, Marcel Pié i Daniel Pitarch).

LLOC: Centre Cívic Palmira Domènech,
c/ de Lo Gaiter del Llobregat, 112

PROJECTE D'ART I EDUCACIÓ

Dimecres 11 de desembre a les 19 h

Presentació – performance del projecte “Safe Dam, Please”,
de Marta Mouns

LLOC: (a confirmar)

PROJECTE EXPOSICIÓ

Dijous 12 de desembre a les 19.30 h

Presentació – inauguració del projecte “Tercer gènere, realitats no subrogades”, de Julia Cáceres, José Luis Parralo i Laia Ruz

LLOC: Centre d’Art Torre Muntadas, Sala d’Art Josep Bages,
c/ Jaume Casanovas, 80Organitza:

Projectes, artistes i col·lectius; equips d’acompanyament dels projectes; programa d’arts visuals (/UNZIP Torre Muntadas, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, Centre Cívic Jardins de la Pau, Escola d’Arts del Prat).


Col·laboren:

Entitats, associacions, agents i col·laboradors dels projectes; projectes, programes i equipaments de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -