Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Art en família 2019

 

Art en família 2019
ART EN FAMÍLIA 2019

Ens ficarem en la pell dels/les investigadors/es que som, i observarem el que ens rodeja des d'una òptica creativa relacionada amb altres formes de veure i viure el món, construint processos educatius i artístics més enllà dels rols convencionals i on tots els agents som teixidors de l’experiència.

Tot en un medi creatiu, amb treball col·lectiu i familiar.

Activitats per a famílies amb infants de 4 a 9 anys.

Inscripció prèvia obligatòria: Enviant un mail a unzip@elprat.cat o trucant al 93.478.22.37 de dimarts a divendres de 16.30 h a 20.30 h

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

PROGRAMA

En aquesta primera sessió, ens endinsem en el món de les ciències naturals, tot pensant en la mirada dels infants quan passen per un parc ple d'arbres i altres éssers vius. En aquest paratge, proposarem investigar a partir de jocs creatius per aprendre en família de manera compartida, a la vegada que gaudim d'un espai acollidor de treball col·lectiu. Mitjançant metodologies artístiques, realitzarem una sèrie de processos de caire científic per arribar a experiències de coneixement real. 

Properes sessions:

19 de maig
Kit alternatiu de comunicació: de casa a l'espai!

9 de juny
Diari de camp

20 d'octubre
Els arxius Qüestioneti

17 de novembre
Com més serem, més riurem

1 de desembre
La ràdio de l'Orquestra Diversa

..............

Cada activitat és independent, comença i acaba en un matí.
Diumenges de 11.45 a 13.30 h
Centre d'Art Torre Muntadas

..............

*Inés Clapés (Eivissa, 1994).

Graduada en Mestre d'Educació Primària amb Menció en Llengües Estrangeres per la Universitat de Barcelona (2016) i Magistrada en el Màster d'Arts Visuals i Educació: un enfocament constuccionista per la Universitat de Barcelona (2017). A més a més, ampliant aquesta formació de manera externa cal emfatitzar la titulació en el curs Matemàtiques que s'aprenen amb les mans pel Centre de Recerca i Assessorament en Educació Viva.
Entre els anys 2012 i 2016 ha estat exercint tant com a monitora de temps lliure a l'Escola d'Estiu de l'Ajuntament d'Eivissa durant els mesos de Juliol i Agost, com a acompanyant en suport escolar de manera personalitzada durant el període de graduació. Més tard, durant el primer trimestre del curs escolar del 2017-2018 ha estat treballant com professora de repàs general a l'acadèmia ACCESS School of Languages d'Eivissa com a part de l'equip impulsor del període d'emprenedoria de l'empresa.
Seguidament, ha tornat a Barcelona per iniciar el seu camí en la pràctica com a educadora i artista, després dels anys de formació tant a través de les titulacions oficials com a través de cursos i jornades que han anat ampliant la seva perspectiva.

 

*David Faure (Barcelona,1980).

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2009). Educador, músic i artista visual.
Ha impartit classes de música a diversos centres de Gavà i extraescolars creatives a escoles de Castelldefels, Gavà i El Prat de Llobregat. Ha participat en diversos projectes i realitzat tallers amb diferents entitats relacionades amb el sector educatiu i social. Actualment és el responsable d'Espai d'Art Liliput (etapa infantil i primària) i Famílies Creatives a l'Escola d'Arts del Prat, i forma part del projecte ECC (Educació, Cultura i Comunitat impulsat per l'Ajuntament del Prat de Llobregat, i que posa en relació a professionals de l'educació i de la cultura per desenvolupar projectes educatius híbrids). Entre 2013 i 2016, va conduir les Visites Escolars al Centre d'Art Torre Muntadas (projecte educatiu impulsat per /UNZIP Arts visuals al Prat i dirigit a centres de primària i secundària de la ciutat).
Com a artista visual ha participat en diverses exposicions tant en l'àmbit personal com col·lectiu. L'any 2009 participà com a coordinador artístic en el projecte Gallum Gallum (col·laboració amb el taller d'Art teràpia de l'Associació Adisprat del Prat de Llobregat).
Com a músic forma part regularment de diferents formacions i ha musicat propostes diverses com contacontes, teatre, recitals de poesia, corals i vídeo-creacions. Ha participat en gravacions discogràfiques com a col·laborador, i en bandes sonores per curtmetratges.

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -