Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Tertúlies 2013

 

Tertúlies

Les tertúlies entre fans de l'art que organitzem /UNZIP Arts Visuals al Prat al Centre d'Art Torre Muntadas és un espai obert a les persones que vivim l'art com a part important a la nostra vida de maneres molt diverses.

No es tracta de ser més o menys professionals, ni de tenir una trajectòria més o menys consolidada, ni tan sols de tenir la seguretat de saber si anem pel bon camí. Precisament aquest és un espai per compartir dubtes, interessos, idees i discutir, amb passió si cal però amb respecte, la manera que tenim de viure l'art i com aquesta la sentim representada en els espais artístics actuals.

En aquestes tertúlies no considerarem cap veu més autoritzada que cap altra ni es limitaran els temes de conversa, tothom podrà dir el que pensa i parlar del que vulgui. Malgrat això, en aquesta primera edició de les Tertúlies entre fans de l'art pretenem centrar el debat sobre la pintura com a pràctica artística avui en dia.

Què cal fer per participar-hi

A les tertúlies:

Tan sols heu d’assistir el dia indicat al calendari i venir amb ganes d’expressar la vostra manera de veure les coses, amb tanta passió com vulgueu i amb respecte per l’opinió de les altres persones.

Presentant i exposant:

A cada tertúlia dos artistes del Prat presentaran el seu treball i/o la seva manera de viure l’art per mitjà de les seves obres, imatges projectades, etc. Una obra de cadascun d’ells quedarà exposada als espais destinats al projecte durant el període entre una tertúlia i la següent.

Des d’/UNZIP tan sols seleccionem a les dues primeres persones a presentar el seu treball, però a partir d’aquí són aquestes que conviden a les següents, i així, successivament, en una cadena d’invitacions controlada només per les persones que són convidades a presentar.


Calendari de tertúlies
al Centre d'Art Torre Muntadas
Dijous 11 d'abril a les 19:30 h

Marisa Parrilla [Descarrega't el seu fullzine]

Xavier Mateo [Descarrega't el seu fullzine]
Dijous 30 de maig a les 19:30 h

Maite Travé [Descarrega't el seu fullzine]
Stella Rubio
[Descarrega't el seu fullzine]
Dijous 19 setembre a les 19:30 h

David Solvas [Descarrega't el seu fullzine]
Toni García [Descarrega't el seu fullzine]
Dijous
7 novembre a les 19:30 h

Eric Pesin [Descarrega't el seu fullzine]
Javi Galán
[Descarrega't el seu fullzine]

Microespai expositiu al Centre d'Art Torre Muntadas

Mòdul expositiu al Cèntric Espai Cultural

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -