Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Articles 11

 

Article 11
EXPOSICIÓ-ACCIÓ > PROJECTES > Deslocalitzats

ACOMPANYANT A... A L'EST I A L'OEST
Núria Oreja i Jose Antonio MatéLa Núria Oreja i el Jose Antonio Maté (juntament amb Marta Gacía Arnau i Elena Asensio), han format part del procés d’acompanyament del projecte de la Caterina Almirall i el Daniel Moreno que va ser seleccionat en la modalitat de Deslocalitzat en la convocatòria d’ arts visuals /UNZIP 2015.
La finalitat d'aquest grup d'acompanyament és la de facilitar la realització del projecte i establir un espai de relació crítica amb el context per mitjà de les persones vinculades al propi grup.
Finalment demanem a les persones que participen d’aquest procés que realitzin una devolució per compartir. Una mirada clarament subjectiva cap al projecte.------ 

Nuria Oreja, va començar els seus estudis de fotografia en el IEFC, però mai ha deixat la seva formació, contínua gaudint diàriament dels treballs d'altres fotògrafs. La seva metodologia de treball és versàtil, pot recrear el món i no captar el que es veu. Actualment està experimentant sobre la importància del llenguatge fotogràfic en la nostra societat i com involucrar la fotografia en emocions contraposades. Al marge de la fotografia comercial, ha desenvolupat el seu propi treball fotogràfic i ha exposat en diversos centres i galerias d'art tant en mostres col·lectives com a individuals.

José Antonio Maté, fotògraf autodidacta, especialitzat en fotografia de naturalesa, que combina aquesta especialitat amb projectes mes personals, on explora la imatge i la seva repercussió en la percepció de l'observador mitjançant diferents tècniques de representació. Estudiant com la composició, il·luminació i enquadrament sobre l'objecte fotografiat pot afectar a la nostra percepció de la realitat que ens envolta. Ha participat en publicacions, exposicions fotogràfiques i projectes, tant personals com col·lectives.

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -