Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Tertúlia 23 febrer 2016

 

Tertúlies

Tertúlies d'art
de La Saleta a Torre Muntadas


Presentació i tertúlia oberta:
Dimarts 23 de febrer de 2016, a les 19.30 h
Centre d'Art Torre Muntadas

Aquesta Tertúlia es realitza a partir de l'exposició:
Penúltimos pensamientos de un preciosista delicado de Gabri Guerrero
a l'Espai Expositiu La Saleta, del 13 de gener al 18 de març

Marta Garcia Arnau

Obra exposada al Centre d'Art Torre Muntadas amb motiu d'aquesta tertúlia, del 15 de febrer al 24 de març 2016:


Cent mons
2015
Collage i vídeo
2'16''Marta Garcia Arnau
(El Prat de Llobregat, 1988)

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la universitat Carlos III de Madrid. Ha realitzat diversos cursos d'edició, guió i animació de vídeo. Amant de la fotografia i el vídeo, entén l'audiovisual com la millor eina per a expressar la seva inquietud artística. Ha dirigit diversos videoclips (Sueños de princesa, Supersonica) i curtmetratges (Cuestión de 6, tributo), així com una campanya de conscienciació contra la violència masclista per al SIAD.Algunes coses que he après
des que faig d'artista


Més que un artista en termes absoluts, em considero una persona que, de tant en tant, intenta calmar la seva inquietud artística. Com? Doncs, fent ús de la imatge, el muntatge i l'animació, per ser les eines amb les que em sento més còmoda i, per tant, que millor em permeten expressar certes inquietuds. Ens ha tocat viure una època plena de referents, per això, crec que, fins a cert punt, tota expressió artística és un collage; un collage de vivències i d'un bagatge cultural i artístic. La sinergia entre les nostres inquietuds i les nostres influències artístiques ens porten, sovint, a crear coses que parlen per si mateixes. El que no em queda clar és, fins a quin punt, som amos d'aquestes paraules.

Gabri Guerrero

Obra exposada al Centre d'Art Torre Muntadas amb motiu d'aquesta tertúlia, del 15 de febrer al 24 de març 2016:


Le Reste Est Poesie

2015
Collage en paper
24,5 x 16 cmGabri Guerrero
(Barcelona, 1981. És veí del Prat)

Me considero fotógrafo pre-emergente y cortapeguista. Después de un tiempo como autodidacta, estudio fotografía en IDEP y realizo varios workshops con fotógrafos como Joan Fontcuberta, Joachim Schmid o Martin Parr.
Como collagista empecé en digital y expuse la serie "Mundo Viejuno" y desde 2014 trabajo el collage tradicional llegando a ilustrar la portada del libro de relatos de Paolo Sorrentino "Toni Pagoda y Sus Amigos" .Algunes coses que he après
des que faig d'artista


Todavía no se si soy artista, sólo que tengo la necesidad y el impulso de expresarme de cierta manera y quizá ahora es esta, en un futuro sea otra o quizá ninguna… Pero bueno, recuerdo que desde pequeño siempre he sido muy curioso y tenido mucha imaginación y he buscado la forma de hacerla tangible.
No tengo formación artística y lo que he aprendido ha sido probando cosas, mezclando todos los referentes que tengo (no necesariamente todos del mundo del arte) para crear algo que se acerque a lo que quiero expresar.

 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -