Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Club Excursionista d'Art 2016

 

Club Excursionista d'Art
Club Excursionista d'Art 2015 [Vés-hi]


Més enllà del riu, més enllà dels camps de carxofes, més enllà…
hi ha un món ple de projectes d'art actius, sorprenents i inspiradors.El Club Excursionista d'Art és una iniciativa d'/UNZIP Arts Visuals al Prat que convida a totes aquelles persones amb inquietuds artístiques a conèixer espais d'art de fora de la nostra ciutat.
Un nou format de vistes guiades fora dels límits del nostre municipi per conèixer iniciatives poc conegudes de la mà de les persones que les duen a terme.

En aquesta segona edició us proposem una aventura composta d'un cicle de vistes a espais de visibilitat, distribució i mediació artística de la província de Barcelona. En aquestes visites descobrirem què es fa, els projectes que impulsen i podrem intercanviar impressions amb algunes de les persones que hi treballen ja sigui com a artistes o des de la mediació o la gestió cultural.

Tots els inscrits a les sortides obtindran un "kit de viatge" i el transport gratuït.
Per inscriure's cal enviar un e-mail a unzip@elprat.cat o trucar al 934 782 237* fins un màxim de 48 hores abans de l'excursió.

* Horari d'atenció al públic: De dimarts a divendres de 16.30 a 20.30 h / Caps de setmana d'11 a 14 h

Programa d'excursions:

Dissabte 6 de febrer 2016
Barcelona

Múltiplo+etHALL+Fatbottom

Dissabte 9 d'abril 2016
Terrassa

BaumannLab+
Terrassa Arts Visuals

Dissabte 11 de juny 2016
Sant Cugat

La Puntual+
Centre d'Art Maristany


Dissabte 5 de novembre 2016
Vic

ACVIC

Programa d'excursions:Dissabte 6 de febrer de 2016
Múltiplos+etHALL+Fatbottom
Barcelona


Múltiplos és un projecte basat en la difusió i distribució de les publicacions d'artistes. Funciona com una llibreria física i on-line d'abast internacional, com una distribuïdora -especialitzada en publicacions d'Espanya, Portugal i Amèrica del Sud-, i com a una oficina de producció de projectes i tallers relacionats d'alguna manera amb les publicacions dels artistes.
http://www.multiplosbooks.org

etHALL és un espai obert a la ciutadania on s'exhibeixen projectes específics de dibuix contemporani. D'ençà que es va obrir el 2011 ha tractat d'oferir una panoràmica de la creació actual en aquesta disciplina en la seva accepció més oberta, i s'hi han programat exposicions que recullen la feina d'artistes de molt diferents procedències, estils i trajectòries.
Paral·lelament, etHALL desenvolupa una tasca de representació d'artistes, la feina dels quals promociona i mostra en altres contextos. En aquesta línia, etHALL ha participat en fires internacionals, on ha estat guardonat en diverses ocasions; el premi més recent és l'atorgat a Arco 2015 al millor estand de la secció Opening.
http://www.ethall.net

Fatbottom és una petita llibreria al cor del raval dedicada principalment a l'auto-edició, al còmic i a la gràfica. Però no és tan sols una llibreria, és també un petit espai d'exposició i presentacions de publicacions, una petita editorial i, potser el més important, és un dels punts de referència imprescindible per aquella gent que vol saber què es cou en el món del còmic i la gràfica més emergent.
http://fatbottombooks.com

Sortida a les 9.30 h de l'estació de Renfe del Prat de Llobregat
Trasllat en tren
Dissabte 9 d'abril 2016

BaumannLab+Terrassa Arts Visuals
Terrassa

BaumannLab és el laboratori de creació jove del Servei de Joventut i Lleure de l'Ajuntament de Terrassa centrat en la producció i suport a la creació artística de vocació multidisciplinària, que té com a eix central les arts visuals i el pensament contemporani.
En són trets distintius de la metodologia de treball d'aquest laboratori de creació la potenciació de sinergies entre accions diverses com la recerca, la producció, la formació i la difusió, així com l'heterogeneïtat dels públics i usuaris als quals es dirigeixen i que volen posar en relació a partir dels projectes i serveis que ofereixen.
http://www.baumannlab.cat

Terrassa Arts Visuals és el projecte que promou les pràctiques artístiques a la ciutat des del departament de cultura del seu Ajuntament.
La majoria d'activitats es fan visibles des de tres espais: Sala Muncunill, EspaiDos i Casa Soler i Palet que acullen projectes de tot tipus, des d'aquell de caràcter més local (activant al teixit artístic de la ciutat) fins a propostes obertes a tot tipus d'artistes d'origen divers.
Els darrers anys les propostes d'aquest projecte municipal han estat un punt de referència al context artístic català, obtenint diversos premis i un ampli ressò.
http://www.terrassa.cat/artsvisuals


Sortida a les 9.30 h de l'estació de Renfe del Prat de Llobregat
Trasllat en autocar (places limitades)
Dissabte 11 de juny 2016
La Puntual+Centre d'Art Maristany
Sant Cugat

La Puntual és un espai destinat a l'art contemporani que promou l'exhibició i la producció artística de joves creadors. Es troba situat a l'antiga fàbrica de ceràmica de Sant Cugat del Vallès, convertida avui en dia en Mercantic. La Puntual compta amb una sala d'exposicions i tallers disponibles per artistes.
http://www.lapuntual.org/

El Centre d'Art Maristany és un espai municipal, d'esperit obert i receptiu a totes aquelles propostes artístiques que, amb un vocabulari i expressió contemporanis i actual, vulguin apropar-se a la ciutadania.
https://centredartmaristany.wordpress.com

Sortida a les 9.30 h de l'estació de Renfe del Prat de Llobregat
Trasllat en autocar (places limitades)
Dissabte 5 de novembre

ACVIC
Vic


ACVic Centre d'Arts Contemporànies és un equipament cultural públic per a la promoció de la creació, la investigació, la producció i la difusió de propostes vinculades a les pràctiques artístiques contemporànies. És un centre compromès amb el seu entorn immediat que treballa amb el context nacional i internacional, per difondre la seva pròpia activitat, per acollir i interactuar amb experiències, artistes i actors culturals externs, en una lògica de coparticipació en l’esdevenir global de les pràctiques artístiques contemporànies.
http://acvic.org/ca/

Sortida a les 9.30 h de l'estació de Renfe del Prat de Llobregat
Trasllat en autocar (places limitades) 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -