Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Publicació 4

 

PUBLICACIÓ 1+1

PUBLICACIONS 1+1 [Relacions impossibles]
Paloma Mateos + Laura Gómez
Núria Oreja [NOC] + Mireia Terrado
Gamar + Montse Valls Codina

 

Visualització Publicació 1+1 [Relacions impossibles].
Si teniu problemes de visualització feu click AQUÍSorgida de la darrera convocatòria per la Sala d'Art Josep Bages, 1+1 [Relacions impossibles] és quelcom més que una exposició d'art. Es tracta d’una proposta que s'inaugurarà en forma d'exposició col·lectiva conformada per tres parelles accidentals d'artistes que plantegen obres aparentment molt diferents entre si, o inclús contradictòries.

Una vegada inaugurada l'exposició, i a partir d'un treball continuat amb els mateixos artistes, l'exposició s'anirà completant fins a conformar el contingut del que serà una futura publicació (fanzine) que recollirà tot el procés.

Es tracta de prendre com a punt de partida la diferència com a espai constructiu. Reivindicar l'art com un territori per al dissens sense que això provoqui necessàriament un conflicte improductiu sinó, al contrari, processos de diàleg, creació i coneixement.

1+1 [Relacions impossibles] és doncs una exposició viva, que lluny d'esdevenir un combat entre oposats oferirà una estranya però suggerent dansa entre desconeguts.

Descarrega't les publicacions en versió individual per imprimir.

Paloma Mateos
Laura Gómez
Núria Oreja [NOC]
Mireia Terrado
Gamar
Montse Valls Codina


 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -