Saltar a continguts

/UNZIP

Navegació

Menú principal

Art en Família 2014

 

Art en família

Disseny: Silvia González

Art en família

Un cicle d’activitats adreçat a totes aquelles famílies amb infants entre els 4 i 9 anys que vulguin compartir amb nosaltres, al Centre d'Art Torre Muntadas, un matí de diumenge diferent on jugarem, experimentarem i ens divertirem dins l'art i amb tot el que l'envolta, d'una forma lúdica i oberta.

Activitat a càrrec de l’artista i educadora pratenca Stella Rubio que constarà de 7 sessions repartides al llarg de 2014, un diumenge al mes a Torre Muntadas de 12h a 13:30h

A cada una de les famílies participants els entregarem un quadern d’artista perquè el portin a cada sessió i vagin fent un recull de les activitats. A partir de la segona sessió, 30 minuts abans que comenci l'activitat, cada família podrà enganxar al quadern fotografies de les activitats anteriors, així com material divers per omplir-lo d'escrits, dibuixos, etc. Però no farem només això. En aquest quadern d’artista posarem tot allò que ens cridi l’atenció del nostre entorn quotidià: el retrat d’un altre, una fulla que ens agrada, l’entrada al teatre de la funció que vam anar a veure, una frase referent a l’activitat feta el diumenge de l’Art en Família, les fotos que m’han fet amb la meva família. Dibuix, collage, pintura, còmic... Un recull que conformarà la memòria del que ha succeït en aquest any 2014.

Després de cada activitat, la Stella organitzarà una petita exposició del que s’ha treballat durant la sessió, quedant sempre visible a la recepció del Centre d’Art Torre Muntadas.Sessions d'Art en Família 201423 de març:
Trencaclosques gegant

Transformar unes capses de cartró en un joc per a tots, on serem els protagonistes.

27 d'abril:
El meu lloc al mapa

Un mapa gegant del Prat on s’establiran connexions entre els diferents llocs que per nosaltres són quotidians: el Centre d’Art Torre Muntadas, casa nostra, els espais que més ens agraden i els que no...

25 de maig:
Fem publicitat?

Analitzar el disseny de la publicitat, que ens aclapara cada dia, per acabar fent el nostre anunci, amb eslògan, cartell i, qui s'animi, una petita actuació.

15 de juny:
Dibuixem amb natura

En l’antiguitat no hi havia tots els estris que tenim avui en dia per poder dibuixar o pintar. Tornarem anys enrere per construir-nos les nostres eines amb objectes naturals i poder fer un dibuix al natural com abans.

21 de setembre:
Pinzells humans

Aquesta vegada serà el nostre cos l’eina principal per fer un mural comú entre totes les famílies. Construirem un vestit que serveixi com a pinzell al so de la música per poder ballar i pintar alhora!

26 d'octubre:
Dins i fora

Sortim i entrem del Centre d’Art per completar el nostre joc. Per grups ens dividirem les tasques: uns observaran un referent, mentre els altres l’hauran de reproduir de la forma més fidel possible sense haver-lo vist. Qui s’acostarà més?

23 de novembre:
L'objecte mutant

Trenca, descompon, desmunta i torna a muntar. Genera un nou objecte a partir de les peces d’altres objectes ja existents.
 
© /UNZIP - Arts visuals al Prat - -